Pitkästä aikaa taas meidänkin kuulumisia. Seppo-poikanen kävi tosiaan valmistumassa Supreme Premieriksi Rurokin näyttelyssä Helsingissä 28.-29.4. Jännitys oli taas kova, nappaako poika tarvittavat sertinsä vai joudunko ilmoittamaan Sepon muihin näyttelyihin. Kaikki meni kuitenkin aivan nappiin: ihmispaljoudesta huolimatta Seppo oli oma rento itsensä eikä stressannut turhia ja tuomaritkin tykkäsivät. Tuomareina toimivat Penny Bydlinski ja Vladimir Isakov.

Jo näyttelyssä iski luonnollisesti stressi: miten mä nyt pääsen kissanäyttelyihin, kun ei ole enää näyttelykissaa, jota näyttelyttää? Aika näyttää, miten asia ratkeaa. Väkisinkin tässä tulee pientä taukoa, sillä meille on tulossa karvatonta perheenlisäystä. Oma lukunsa on myös se, että meidän kissamäärä on nyt toistaiseksi tässä eikä lauman toimivuuden kannalta ole mitenkään päin järkevää lisätä kissamäärää esimerkiksi uudella (näyttely)kissalla.

Kiepin kanssa olen tuskaillut "pienimuotoisen" merkkailuongelman kanssa. Kieppihän leikattiin jo viime kesänä, mutta merkkailutapa jäi niin sanotusti päälle. Käytin Kiepin lääkärissäkin, että saatiin poissuljettua elimelliset vaivat ja, kuten arvelinkin, Kiepissä ei ole mitään fyysistä vikaa. Nyt olen taas ottanut Feliwayn käyttöön ja syötän Kiepille Zylkeneä, pissapaikat koetetaan pestä huolellisesti etikalla ja/tai pissanpoistoon tarkoitetuilla pesuaineilla, mutta sanottavaa apua näistä keinoista ei ole ollut. Onneksi sentään merkkailu ei ole niin tiheää kuin aikoinaan Kiepin ollessa leikkaamaton!